pbReview.com - Paintball Reviews and Paintball Fields

  Join pbReview.com  |  Log In  
pbReview.com - Paintball Reviews and Paintball Fields

Search:

  
Home     |     Paintball Articles     |     Paintball Videos     |     Paintball Gear     |     Paintball Fields     |     Paintball Stores     |     Hot Deals     |     Paintball Forums     |     Chat
Go Back   Paintball Forums > Specific Marker Forums > First Endeavor


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-06-2008, 05:58 PM   #1
MadDealer
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Need Some Help

I purchased a generation 2 first endeavor two weeks ago. I am have a hard time getting help. firstnedeavorpaintball.com is down, e-mail the UK site have not heard from them for 4 days now. When I turn the air on sometimes I get a bad spike on the LPR higher than 300psi. After I fire the gun one time pressure drops to 90psi but will slowly rise to 200psi on low pressure gage, this would happen in about 1 minute. I would shut the air off as soon as I finished playing and shot it one time so the pressure would not climb. After a day of playing, it now takes about 3 minutes to climb to 200psi. I have a new HPR CP reg on my Auto Cocker and installed it on my Quest and still had the same problem. the LPR looks ok. How can I fix this. Hope you can help me. Would buy a low pressure reg if I could find one.

MadDealer

Last edited by MadDealer : 03-08-2008 at 09:28 PM.
MadDealer is offline   Reply With Quote
 



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Help / FAQ  |  Contact Us  |  About Us  |  Advertising Info  |  Link to Us  |  Privacy Policy  |  Terms of Use
Top

Paintball Review

Copyright © 2000-2007 Hillclimb Media